BC FASHION
ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP
www.bcfashion-e-style.be
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle commerciële transacties, tussen BC Fashion gevestigd Fabriekslaan 24 8880 Ledegem. Ondernemingsnummer 0667725135 en klanten- consumenten tot stand gekomen via de webshop www.bcfashion-e-style.be
*ARTIKEL1 TOEPASSELIJKHEID
Door de bestelling / aankoop via de webshop erkent de consument kennis genomen te hebben van deze algemene voorwaarden en te aanvaarden dat deze van toepassing zullen zijn op alle verstandhoudingen tussen BC Fashion en de consument. Deze algemene voorwaarden zullen bij de aankoop van een artikel steeds aan de koper ter beschikking gesteld worden .Wij leveren enkel in België en Nederland.
*ARTIKEL 2 HET AANBOD
Het plaatsen van een bestelling via de webshop geeft geen zekerheid tot een besteld product. De online aankoop kan pas van start gaan bij ontvangst van de door ons gestuurde bevestigingsmail. Alsook wanneer deze mail door de consument wordt ontvangen in zijn spam postvak van zijn email account, en heel belangrijk we moeten voor je betaling transactie met krediet-of debet kaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben .Als de betaling geweigerd word door de bankinstelling kan BC Fashion niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen of het niet door gaan van uw bestellingen. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de kaarthouder worden niet aanvaard. BC Fashion beschrijft altijd het artikel gedetailleerd en hoe de bestelling zal verlopen. WEBSHOP www.bcfashion-e-style.be behoudt zich het recht bestellingen te weigeren in voorkomende gevallen;
-BIJ HET NIET VOORRAADIG ZIJN VAN EEN PRODUCT
-BIJ ERNSTIG VERMOEDEN VAN RECHTMISBRUIK OF TER KWADE TROUW VAN DE
KLANT
-BIJ OVERMACHT
Onze prijzen zijn inclusief BTW
De prijs duid uitsluitend op de artikelen zoals ze schriftelijk worden omschreven. De bijhorende foto kan artikelen bevatten die niet in de prijs zijn in begrepen. Voor bestellingen in België: betaalt de klant 5 euro. Voor verzending naar Nederland 10 euro verzending.
Vanaf 90 euro is de verzending gratis in België
Vanaf 100 euro is de verzending gratis in Nederland,
De prijs vermeld in de bevestigende email is de totale aankoopprijs voor de klant
Speciale aanbiedingen zijn slecht geldig zolang de voorraad strekt.
BC Fashion heeft ten alle tijde het recht om de prijs van een product te wijzigen maar de artikelen worden altijd gefactureerd overeenstemmend met de prijs op de website, tenzij wanneer er een zetfout/typefout voordoet behouden wij ons het recht om deze toch aan te bieden voor de juiste prijs, in dit geval wordt er altijd eerst contact genomen met onze klanten.
Online betalen kan bij ons met een Visa-Master kaart , Bancontact of PayPal; dit kan via de betaallink. Ook kan je via overschrijving betalen dan word het rekening nummer en het bedrag meegedeeld in de toegestuurde email, dit ter bevestiging van uw bestelling. De bestelling word verstuurd vanaf het verschuldigd bedrag is overgemaakt op de rekening van BC Fashion betaling gegevens
Vandaele Bjorn
Fabriekslaan 24
8880 Ledegem
Rekeningnummer KBC BANK :
IBAN:BE27 7360 6387 5473
BIC: KREDBEBB
Vooraf betaalde overschrijving om veel problemen te vermijden en kwaad opzet uit te sluiten. De artikelen worden opgestuurd zodra het verschuldigd bedrag overgemaakt is .
BC FASHION heeft als doelstelling betaalde bestellingen voor 15h de dag zelf te verzenden.
Betaalde bestellingen geplaatst in het weekend en op feestdagen hebben wij als doelstelling om deze op een volgende werkdag te verzenden.
Ingeval van problemen bij de bezorgende firma en die zich uiteindelijk uit in het vertragen of niet toekomen van uw besteld pakket, moet u onmiddellijk met ons telefonisch contact opnemen of via email. Wij doen het nodige om dit zo snel mogelijk op te lossen, dit geeft niet het recht aan de klant om de overeenkomst te ontbinden.
De leveringen vinden plaats op het adres doorgegeven door de klant bij bestelling. BC FASHION kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld van fouten die door de klant zijn gemaakt tijdens het doorgeven van hun leverings adres en die aanstoot kunnen geven tot vertraging of het niet kunnen leveren van de bestelde artikelen. Vanaf het artikel is geleverd bij het aflever adres gaat verantwoordelijkheid voor wat de geleverde artikelen betreft over naar de klant.
BC FASHION garandeert dat al hun geleverde artikelen conform zijn aan de bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen van de consument .met betrekking tot beschadiging of kwalitatieve tekortkoming moet onmiddellijk bij ontvangst aan ons vermeld worden via telefoon of email . In een geval van rechtsgeldige klacht , heeft de consument recht op een kosteloos herstel. Er wordt samen met de consument naar een oplossing gezocht . Een artikel met ; een door ons aanvaard gebrek wordt kosteloos vervangen of hersteld De hierna volgende maatregelen zou voor 100% uitsluitbaar moeten zijn. dit betreft het toegestuurd krijgen van een beschadigd product is quasi en praktisch onmogelijk doordat onze dameskledij na aankoop bij de groothandel meerdere malen binnenste buiten grondig word gecontroleerd en niet zomaar verhandeld word naar onze klanten. Wij willen enkel het beste voor onze klanten, voordat de kledij jullie bereikt, zijn ze al meerdere uren door ons gecheckt.
HET HEEL BELANGRIJK AANDEEL : BETREFFENDE DE ZORG VOOR HET MATERIAAL DOOR DE CONSUMENT !!!
De consument dient zorgvuldig om te gaan met de kledij en accessoires en de verpakking tijdens de 14 dagen na de levering .Als je deze nog wil kunnen terugsturen , mag je ze enkel in die mate uitpakken of enkel passen om te kunnen beoordelen of je de aangekochte artikelen wenst te houden. De consument zal aansprakelijk worden gesteld bij de vaststelling voor het niet naleven van de opgelegde aandachtspunten binnen het ruilen en wisselen van kledij tijdens het herroepingsrecht van14 dagen . Dus met andere woorden word het nog eens uitdrukkelijk uitgelegd !!! ONDER DEZE VOORWAARDEN WORDEN GEEN KLEDIJ TERUGGENOMEN IN RETOUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EEN VERWITTIGD PERSOON IS ER MINIMUM TWEE WAARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bevuilde,beschadigde,reeds gedragen of gewassen artikelen
Artikelen waarvan accessoires of onderdelen ontbreken
Artikelen met een geur aan vreemd of de winkel sigarettengeur,geur van huisdier,lichaamsgeur
Artikelen waar een deel van verpakking of volledig geopend werd . Voorwaarden voor onze Parfums
Denk hier heel goed aan !!! Hoe jij heel graag onze kledij wil ontvangen , dit willen uiteraard ook al de andere dames nadat jij een eventuele omruiling zou geplaatst hebben !!! Omruilen en wisselen kan uiteraard tegen een ander artikel uit onze webshop ,mits het kledingsstuk in originele ongeschonden staat teruggestuurd word.
Indien er moeilijkheden ontstaan tussen de klant en BC FASHION zijn wij van het principe voor er gerechtelijke stappen worden ondernomen, of er de mogelijk is tot een minnelijke schikking te komen. Indien dit niet lukt zijn enkel de rechtbanken van Ieper en Kortrijk bevoegd om kennis te nemen van eventuele moeilijkheden ongeacht de plaats van levering / de woonplaats van de klant
DE VERZENDINGSKOSTEN EN HET RISICO VAN HET TERUGSTUREN VAN EEN PRODUCT ZIJN TEN LASTE VAN DE KLANT . Bij een retour ons contacteren via telefoon of mail en daarna het retourformulier afprinten ,duidelijk invullen en bij je pakket plaatsen . Er word geen geld teruggegeven ,keuze genoeg bij ons in de shop .Voor elk wat wils om iedereen blij te mogen maken.
NU GENOEG ADMINISTRATIE : EEN WOORDJE NAAR ONZE BESTAANDE EN ONZE TOEKOMSTIGE KLANTEN . Wij streven ernaar om ons klantenbestand ook via deze weg e commerce nog verder positief te kunnen uitbreiden. Bij deze : sinds dinsdag 24/03/2020 is BC Fashion-e-style boven de doopfonte gepasseerd .Geniet ervan en als jullie vragen of opmerkingen hebben stel ze gerust aan ons Bjorn & Carmen . Wees welkom bij ons en geniet met t kijken naar de kledij en etc en accessoires. . Luister naar je hart, niets moet alles mag ,
We helpen jullie graag tot zo !!!